Thuis

Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit volledige kleur geleide module voor verkoop
Van goede kwaliteit volledige kleur geleide module voor verkoop
Klantenoverzichten
LEIDENE kwaliteit absoluut stabiel en betrouwbaar voor ons. Het meeste voordeel is de goede LEIDENE dienst. Hoogst geadviseerd!!!

—— Matthew van Zuid-Afrika

Wij kopen van de P10-LEIDENE modules. Goede kwaliteit en de goede dienst. Wij zouden meer informatie kopen.

—— Ahmed van Egypte

Dit is een uitstekend en hoog efficiënt team….Wij kochten LEIDEN PARIlicht aangezien en allen die zo… ik vorig jaar goed van deze fabriek en absoluut. houd werken.

—— Oscar van Mexico

Zeer gelukkig met uw bedrijf LEDs. Op u zijn ernstig bedrijf, aangezien het op tijd aan orden voldoet, ook het product heeft zeer goede kwaliteit.

—— Klap van Thailand

Wij hebben de recentste P6mm-LEIDENE modules. Al perfect groot en werken. Liefdejingcan LEIDENE FABRIEK.

—— Nicky van Thailand

Beste, zijn de populairste LEIDENE taxitekens goed - vandaag ontvangen. Iedereen kijkt groot en wenst om meer orden te krijgen voor u in onze markt van Mexico.

—— Gonzalez van Mexico

Het LEIDENE stadionscorebord met ons embleem is zeer mooi en wij gebruiken het voor het binnenlandse voetbalstadion. Het publiek is zeer zeer gelukkig met deze goederen.

—— Moe van Australië

Zeer gelukkig met uw bedrijf. Op u zijn ernstig bedrijf, aangezien het op tijd aan orden voldoet, ook het product heeft zeer goede kwaliteit.

—— M. Gerardo Cace

Het LEIDENE teken heeft veel de concurrentie, koop ik van u bedrijf een goede kwaliteit met eerlijke prijs zeer aardig is. Ik hoop wij lange verhouding kunnen bouwen.

—— antoniocolandrea

Mijn P16-het LEIDENE zo mooi glanzen, dankt u. Ook word ik indruk gemaakt op door uw schone fabriek en georganiseerde productie, zou ik zeggen u groot bedrijf bent!

—— Shariq

Dit is mijn derde keer doend zaken met hen, is de kwaliteit van het hun geleid scherm zeer stabiel, en heeft vertrouwelijk na de dienst!

—— Reza

het doen van zaken met hen is enkel geen zorgen. zij zijn zeer attent, is dit wat ik altijd vind

—— Juan Albert

De goede dienst, goede kwaliteit als uw beschrijving, het is een betrouwbare leverancier.

—— Nazrick Lindas

Het wijden leidt tot Waarde. Dank voor JINGCAN-LEIDENE het duurzame steunen en de begeleiding van de FABRIEK. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— Ron Thomasa

Uw producten hebben een brede waaier van hoog lof in onze markt ontvangen, en ik verheug me op een lang en succesvol vennootschap met JINGCAN.

—— Amel Alejandro

ik houd van de zakelijke relatie met u. Uw openluchtp10 is zeer hoge definitie en helderheid

—— Mike Revi

wij genieten van uw snelle levertijd, tot dusver gaat alles goed met onze geleide vertoning. Het werkt goed

—— armand boyac

Uw taxi leidde vertoning is een verbazend product. Ik onderzoek als u me om een agent zou toestaan te zijn en hen hier te verkopen.

—— Estela

De taxi toppers die ik kreeg van uw bedrijf hebben meer helderheid dan wat ik gekocht van andere leveranciers. De advertenties inhoud zou kunnen worden gezien onder de zon.

—— Mandi Bellard

3G het verre cluster controleren is zo geschikt te werken dat het ons sparen heel wat aantal arbeidskrachten helpt. U weet het, bewarend aantal arbeidskrachtenmiddelen verdien meer geld.

—— Neil Boder

Uw bedrijf koppelt terug en oplossing altijd het snelst en het best, houd ik van uw het werk houding, was het gemakkelijk om te werken met

—— M. Ismael

Wij waren gelukkig om de geleide vertoning met de promotieprijs te krijgen, maar van ons onderzoek scheen u als u was concurrerend.

—— Robert

Wij zijn zeer gelukkig met de klantenservice evenals de opvolgendevraag die wij sinds onze nieuwe geleide vertoning hebben ontvangen.

—— M. James

Wij vinden wij groot product voor de bestede dollars hebben. Het geeft ons grote flexibiliteit in wat wij door het kunnen meedelen

—— M. Juan Garcia

Onze ervaring zoals verteld u vóór groot is geweest. Ik zou u kerels aan iedereen adviseren die een geleide vertoning kopen onderzoeken.

—— M. Dave

U adviseerde het correcte groottescherm voor onze toepassing. Ik ben hoogst tevreden met JINGCAN-LEIDENE FABRIEK.

—— M. Andreas

Wij werden tevredengesteld met de ervaring van het personeel in selectie van de LEIDENE vertoningen.

—— M. Alonso Ramos

Wij hebben met u meer dan 3 jaar gewerkt. Wij zijn uiterst tevreden met JINGCAN-LEIDENE FABRIEKSontvankelijkheid, hulp van de producten.

—— M. Petar

„Wij hebben KenSunLED 4 jaar gebruikt & van hun producten en klantenondersteuning gehouden. Wij gebruiken het voor onze LEIDENE die aanhangwagenaanplakborden in Australië.“ worden gebouwd

—— David Gosden van Australië

„KenSunLED is uitstekende LEIDENE van een kwaliteitsproducent van elektronika“ Distinctieve Ontwerpen Australië http://ddesigns.space

—— David Gosden van Australië

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd
Auto-machines
Lijmmachines
Arbeiders die de LEIDENE Vertoning testen
Module het Verouderen Test
Het waterdichte testen van de LEIDENE vertoningen
Machtsverdeler Aangepast Ontwerp
Flight Case

Auto-machines

Ons gebruik de auto-Machines om van het LEIDENE het product Vertoningsproject te produceren

Lijmmachines

De lijmmachines is aangewend om de siliciumlijm op de oppervlakte van de PCB-Raad in te spuiten, ten eerste, het kunnen de kring tegen om het even welke schade beschermen. Bovendien kan het ook de producten helpen die regelmatig in het natte milieu door dit volledige waterdichte project werken, is het zeer nuttig

Arbeiders die de LEIDENE Vertoning testen

Module het Verouderen Test

Het waterdichte testen van de LEIDENE vertoningen

Machtsverdeler Aangepast Ontwerp

Flight Case

1 2
Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd
De binnen LEIDENE kubus van P3
P4 LEIDENE Bal

De binnen LEIDENE kubus van P3

P4 LEIDENE Bal

1 2
Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd
Hard werkend Ingenieursteam
Controledoos voor LEIDENE Vertoning

Hard werkend Ingenieursteam

Controledoos voor LEIDENE Vertoning

 • lopende band

   

  • Productielijn


   Co. van Shenzhenjingcan opto-Tec, Ltd is professioneel in het maken van LEIDENE stadiumachtergrond en LEIDENE de schermenreeks. Hieronder zijn de productielijnen en de fabrieksmeningen. Onze productregelen wordt verduidelijkt in twee belangrijke systemen: LEIDENE Vertoning en LEIDENE Verlichting. LEIDENE vertoningswaaier van het openlucht reclame LEIDENE scherm, openluchthuur LEIDENE muur, binnen reclame LEIDENE vertoning, het openluchtgordijn LEIDENE scherm, stadion LEIDENE vertoningen, vrachtwagen het LEIDENE scherm en van de LEIDENE van het LEIDENE balvertoning enz. de dekkings LEIDEN Verlichtingssysteem vloedlicht, LEIDEN paneellicht, LEIDENE bollen, LEIDEN buislicht en LEIDENE strokenenz. LEIDENE stadium lichte reeks met inbegrip van de Bewegende hoofdreeks, Hoge machts LEIDENE Reeks, LEIDEN effect licht, Tentoonstellingsverlichting enz. Wij zullen voorwaartse stadium lichte producten duwen die met LEIDENE vertoningstechnologie worden gecombineerd.

    

   Onze producten worden wijd gebruikt in de achtergrondstadia, de cabine, de conferentieruimten, stads de heldere projecten enz.

   Voor LEIDENE ingediende vertoning, bezet de fabriek 20,000㎡ in 2 vloeren, 12 volledige automatische productielijnen van de lijnen openluchtonderdompeling en 8 productielijnen van lijnen binnensmt, met productiecapaciteit bij 5000-8000㎡ per maand. Er zijn 150 geschoolde arbeiders verantwoordelijk voor LEIDENE het scherm & LEIDENE verlichtingsproductie, strikt overeenkomstig ISO-het beheersysteem van de 9001:2008kwaliteit, en is met certificaten zoals Ce, RoHs, CCC, FCC, TUV EMC en UL enz. in overeenstemming

    

    

   LEIDEN Stadiumlicht & LEIDENE vertonings Productiefabriek:

    

   Fabrieks Buitenweergeven:

    

   Kapitein Arena Company Limited

    

   Ons centrum van de fabrieksontvangst:

   Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd

    

   Fabrieks Binnenlands Weergeven en Enkele auto-Machines en Werkende Lijnen op de derde Verdieping:

    

   Kapitein Arena Company Limited

    

   Fabriekspersoneel en Manangement-Centrum:

    

   Kapitein Arena Company Limited

    

   Fabriek het Lopen Gebied en Bureaus:

    

   Kapitein Arena Company Limited

    

   De Reeks van fabrieks auto-Machines

    

   Waterdichte Teseting

   Kapitein Arena Company Limited

    

   Module het Verouderen Test 

    

   Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd

    

   Golf Solderende Machine:

    

   Kapitein Arena Company Limited

   Kapitein Arena Company Limited

   Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd

    

    

   Verpakkingsgebied

    

   Ten eerste, worden alle producten ingepakt in document karton. Dan alle document kartons door het vluchtgeval worden beschermd en zouden verscheept worden aan de handen van klanten overzee. Seondly, leidde vertoning zal ingepakt in woodencase door overzees die aan cliëntland verschepen 

    

   Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd

    

   Het pakket van vluchtgevallen voor deze LEIDENE vertoningen en LEIDENE lichten:

    

   Kapitein Arena Company Limited

    

 • OEM / ODM
  OEM/ODM

  Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co., Ltd OEM/ODM diensten


  Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co., Ltd is de toonaangevende China productie en exporteur van LED-display en LED-verlichtingsproducten. Zij biedt wereldwijde klanten met merk "JINGCAN", ook OEM/ODM dienstverlening. Sinds 2006, werd haar LED producten geëxporteerd naar meer dan 100 landen zoals Amerika, Spanje, Italië, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Rusland, Turkije, Thailand, Maleisië, Nigeria, Egypte, Mexico, Peru en Chili enz. De klanten komen uit het bedrijfsleven geplaatst in reclame bedrijf mediabedrijf, organisatoren van evenementen, TV-studio's, kerk, Universiteit, de overheid en de tentoonstelling toont. JINGCAN LED FABRIEK leveren uitstekende samenwerking voor OEM/ODM klanten, en sommige klanten gediplomeerd werd exclusief verdeler voor verdere en verdiepen van ontwikkeling.


  Onze fabriek kan klanten met OEM/ODM diensten aanbieden. Aangezien we hoog efficiënte van auto-machines en professionele werker productieteams, vervolgens Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co., Ltd kan bieden de diensten van de montage voor u. Meestal, klanten zal source of aanschaffen van hun project materialen en verscheept naar onze fabriek. Onze werknemers zullen Breng de LED producten volgens onze clientaanvraag. Het bespaart de meest kosten voor onze klanten en kopers. Welkom u contact opnemen met onze manager door e-stevensmith@ledkensun.com of een van onze medewerkers zou blij zijn om u te helpen als je vragen hebt.

 • R & D
  R&D


  Onderzoek en Ontwikkeling

   

   

  Co. van Shenzhenjingcan opto-Tec, Ltd heeft waaiers van hoogte - kwaliteit van speciale talenten verkregen die van de beroemde universiteit overzee in het Verenigd Koninkrijk gediplomeerd waren. Onze R&D-directeur M. Dean DENG werkte voor productontwerp meer dan 7 jaar tot nu en hij heeft de certificaten van de Overheid van Hong Kong bereikt. Hij brengt ons bedrijfr&d team ertoe om van onze LEIDENE betere en gemakkelijke gebruik stadiumlichten het door onze klanten te verbeteren. Voorts geeft hij gewoonlijk veel meer om hoe de cliënten over denken en de producten al basis op de verrichtingsmilieu van de cliënt ontwerpen. Het is zo dat elk van onze klanten met onze diensten tevreden zijn.

   

   

Contactgegevens
Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Steven Smith

Tel.: 86-755-32859168

Fax: 86-755-32859168

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)